کارشناس مذهبی با اشاره به ویژگیهای بارز شهید کوچک زاده گفت: انسانی که غرق در دنیا نمیشود در غیبت کبری امام عصر (عج) خودش را خرج امر ظهور میکند و شهدای مدافع حرم مصداق بارز این حقیقت هستند.
به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، حجتالاسلاموالمسلمین سید حسین آقامیری امشب در مراسم سالروز شهادت حامد کوچک زاده در مهدیه رشت با اشاره بر اینکه روایات وارد شده از اهل بیت علیهم السلام هم به تاکید دنیا هستند و هم بر مذمت دنیا اظهار کرد: همه انسانها رفتنی هستند و ربطی به پول، قدرت، سن و سال و غیره ندارد اما چگونه زندگی کردن و چگونه از دنیا رفتن خیلی مهم است.
وی به روایتی از حضرت علی علیه السلام در مورد ویژگیهای مثبت و منفی دنیا اشاره کرد و گفت: دنیا سرای راستی و درستی است برای کسی که معنای آن را باور کند، دنیا سرای توانگری هاست برای کسی که دنبال توشه درستی باشد و دنیا دار پند و موعظه است و همچنین دنیا مزرعه شر و محل غرور است و محل گذر است و متعجب هستیم از کسانی که برای خودشان در آن خیمه میزنند
کارشناس مذهبی با بیان اینکه باید درست از دنیا و حکمتها و لذتهای آن بهره برد، افزود: بنا بر فرموده امام رضا علیه السلام اگر کسی بخاطر دنیا از دینش و یا بخاطر دین دنیا را از دست بدهد، در خسران است، زیرا خداوند خیر محض است و از خیر محض چیزی جز خیر صادر نمیشود.
وی با اشاره به ویژگیهای بارز شهید کوچک زاده بیان کرد: انسانی که غرق در دنیا نمیشود در غیبت کبری امام عصر (عج) خودش را خرج امر ظهور میکند و شهدای مدافع حرم مصداق بارز این حقیقت هستند، مانند شهید کوچک زاده که برجستهترین ویژگیهایش اهل مطالعه بودن، بود و جاذبه داشت و خیرخواه اطرافیانش بود.
آقامیری با تاکید بر حب عواملی که انسان را پایبند دنیا میکنند، گفت: حبی که انسان را متوقف میکند آن حب خطرناک است مانع سعادت میشود و انسان باید به گونهای دنیا را دوست داشته باشد که اگر خواست تمام هستیاش را فدای خدا کند، صدایش نلرزد و بر تصمیمش مصمم باشد.
کارشناس مذهبی به در خصوص شرایط سخت مدافعان حرم در اوایل اعزام به سوریه تصریح کرد: یادمان نرفته که این بچهها چگونه مظلومانه برای دفاع میرفتند، زمانی که به آنها تهمت میزدند که به خاطر پول و اسد میروید و در همان زمان مقام معظم رهبری اولین شخصیتی بود که برای این جوانان سینه سپر کرد و دفاع کرد و اساس تیر و ترکشهای افراد مختلف، حتی برخی از مسؤولین و تریبون داران شد.
وی با تاکید بر کیس بودن مومنان گفت: انسان زرنگ کسی است که از ظرفیت دنیا برای آباد کردن آخرت خود استفاده میکند و زمینه آبادانی را برای خانواده و جامعه و حمایت دین فراهم میآورد.
پایان پیام/۸۴۰۰۸